Tweedehands, niet tweede keuze.
Met een Volvo Selekt bent u zeker van de meest recente software-updates, een controle op ruim 150 punten, 3 jaar garantie, gratis pechverhelping en een inruilgarantie van 30 dagen. Zo hoeft u niet te keuren. Enkel te kiezen.


Kies tijdig uw ideale tweedehandswagen en geniet van tal van voordelen. Zo is er een extra garantie op een breed aanbod aan geselecteerde voertuigen, een extra jaar gratis pechverhelping en fiscaal interessante financieringen.

Actie geldig van 13/5/2024 tot en met 16/06/2024

BEKIJK ONS AANBOD
Grondig gecontroleerd
Een grondige controle op meer dan 150 punten zorgt ervoor dat elke wagen voldoet aan Volvo’s hoge standaarden rond veiligheid, kwaliteit en presentatie.
Tot 24 maanden garantie
U kan tot 24 maanden rekenen op onze Volvo Selekt-garantie zonder kilometerbeperking, die u na afloop nog 12 maanden kan verlengen dankzij Volvo Renewal. Een Volvo Selekt wordt geleverd met 2 jaar garantie voor Volvo’s tot 5 jaar en met 1 jaar garantie voor Volvo’s van 5 tot 10 jaar.
Gratis pechverhelping
Bij elke Volvo Selekt bieden wij 1 jaar gratis pechverhelping door Volvo Assistance*. Later wordt die bij elke onderhoudsbeurt telkens opnieuw met 1 jaar gratis verlengd.
Zorgvuldig geselecteerd
Wij selecteren enkel de beste Volvo tweedehandswagens om als Volvo Selekt te verkopen. Een Volvo Selekt is jonger dan 10 jaar en heeft minder dan 150.000 km op de teller staan.
Inruilgarantie
Bevalt uw Volvo Selekt toch niet helemaal, dan mag u binnen 30 dagen of 1.500 km ruilen.
Up-to-date
De software krijgt een upgrade zodat alle technologieën en systemen aan boord helemaal up-to-date zijn.
Nauwkeurig voorbereid
De originele fabrieksinstellingen worden opnieuw ingesteld en de wagen wordt tot in de puntjes schoongemaakt, zo voelt ook een Volvo Selekt aan als nieuw.
Originele Volvo-onderdelen
Wanneer een kleine herstelling moet worden uitgevoerd, gebruiken we daarvoor alleen originele Volvo-onderdelen. Zo blijft uw Volvo Selekt ook echt 100% Volvo.
Bij Volvo opgeleide technici
Door doorgedreven interne opleidingen krijgen Volvo-technici onze innovatieve en authentieke Volvo-werkmethodes helemaal onder de knie.
Garantie op batterij van elektromotor
De Volvo Cars Garantie voor de batterij is 8 jaar of 160.000 km, wat zich het eerst voordoet, op voorwaarde dat de auto en de batterij onderhouden en gebruikt worden in overeenstemming met de aanbevelingen van Volvo Cars.

* Volvo Assistance wordt tot 3 jaar na de eerste inschrijvingsdatum enkel gegarandeerd voor voertuigen die oorspronkelijk nieuw geleverd werden door een in België of het Groothertogdom Luxemburg gelegen erkende Volvo-verdeler. Meer info en voorwaarden op volvocars.be/assistance-nl en in de meest recente Volvo Assistance-brochure.

Quick links