Boost uw netwerk op Bedrijvennetwerkdagen 2023

In samenwerking met Voka -Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland brengt dit netwerkevent ondernemers fysiek samen met als doel: business opportuniteiten blootleggen en ondernemerschap stimuleren.

2e EDITIE IN ANTWERP EXPO

Daarmee is Bedrijvennetwerkdagen Antwerpen Waasland onmiskenbaar een boost voor de regionale economie. We zijn verheugd om je uit te nodigen voor een exclusief netwerkevent dat plaatsvindt op woensdag 19 en donderdag 20 september. Tijdens dit evenement zullen onze deskundige teams van zowel Volvo als Polestar aanwezig zijn, bestaande uit B2B specialisten die jouw vragen omtrent producten, electricificatie, fiscaliteit en financiële diensten met plezier zullen beantwoorden.

Datum: woensdag 19 september of donderdag 20 september
Tijd: 14.00 – 21.00
Locatie: Antwerp Expo – Jan van Rijswijcklaan 191 – 2020 Antwerpen

Dit is een unieke kans om uit de eerste hand informatie te krijgen over onze nieuwste producten, technologische ontwikkelingen en de voordelen van elektrificatie. Onze experts zullen gedetailleerde inzichten delen en al jouw vragen beantwoorden om ervoor te zorgen dat je goed geïnformeerd bent over de mogelijkheden die Volvo en Polestar te bieden hebben.

Om je aanwezigheid te bevestigen en je plek te reserveren voor dit waardevolle evenement, vragen we je vriendelijk om je gratis in te schrijven via de volgende link:

We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen op dit netwerkevent en om je te voorzien van de informatie die je nodig hebt om weloverwogen beslissingen te nemen voor jouw bedrijf. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je vooraf specifieke vragen hebt die je graag beantwoord zou willen hebben tijdens het evenement.

Team Volvo Scancar

DELEN