Gemoedsrust gegarandeerd

Een Volvo, dat is een garantie voor gemoedsrust. Wat u ook nodig hebt, Scancar houdt uw Volvo in topconditie. En we zorgen niet alleen voor uw wagen, maar ook voor u!

Volvo Personal Service

Met Volvo Personal Service biedt ook Scancar sinds enkele jaren een nieuw soort werkplaats aan. De meeste werkzaamheden aan uw Volvo worden binnen het uur afgewerkt terwijl u kan wachten in een comfortabele lounge. Bovendien regelt uw persoonlijke servicetechnicus (PST) alles voor u. Handig en geruststellend!

LEES MEER

Tot € 16.100 voordeel

Een opvallend en exclusief design aan een uiterst scherpe prijs. Ontdek uw voordeel op de plug-inhybride versie van de unieke XC60 Black Edition.

BEKIJK DE AANBIEDING
Aircocheck
Een optimaal werkende klimaatregeling is onmisbaar voor uw comfort.
LEES MEER OVER HET BELANG VAN EEN AIRCOCHECK
Sportieve vorm, gemakkelijke houding
De stoelen zijn volledig zwart uitgevoerd, met hoogkwalitatief leer voor een prachtige look en een uitstekend comfort.

100% fiscaal aftrekbaar
bij aankoop voor 1 juli 2023.

De Volvo XC60 Black Edition biedt een geweldige prijs-kwaliteitverhouding. Het nieuwe model is beschikbaar in de Plus- en Ultimate-uitvoeringen zodat u steeds comfortabel onderweg bent. Bestel tijdig en geniet van alle voordelen van een plug-inhybride.

UW FISCAAL VOORDEEL

* Aanbevolen prijs incl. btw
** Aanbevolen prijs excl. btw
Overige opties (behalve velgen, metaalkleuren en interieurs), accessoires en accessoirepacks blijven beschikbaar met de gebruikelijke prijzen van de prijslijst van de Volvo XC60.
Black edition is enkel beschikbaar voor de Plus en Ultimate uitvoering.

Quick links