Onze meest compacte elektrische SUV

Klein maar krachtig:
maak kennis met de volledig elektrische Volvo EX30 kleine SUV!

Een kleine auto met veel potentieel

Een kleine SUV die grootse Volvo-dingen doet: onze nieuwe volledig elektrische Volvo EX30 is ontworpen om je het veiligheidsniveau te bieden dat je van ons verwacht. Dit model heeft de kleinste CO2-voetafdruk van alle Volvo’s tot nu toe en maakt het leven veiliger, comfortabeler en aangenamer dankzij de geavanceerde technologie en het Scandinavische design.

De EX30 is in Milaan aan de wereld voorgesteld; het is onze eerste kleine premium SUV, waarmee we ons voortdurend groeiende, volledig elektrische aanbod uitbreiden tot vier modellen. Nu de markt snel evolueert naar volledige elektrificatie, zal de EX30 ons helpen om in te spelen op de toenemende vraag naar volledig elektrische auto’s in een snelgroeiend segment.

De Volvo EX30 is ook zo veilig als u van een Volvo mag verwachten en is bedoeld om u en anderen te beschermen in een drukke stedelijke omgeving. De EX30 bevat bijvoorbeeld een speciale veiligheidsfunctie voor fietsen die zogenaamde ‘deur’-ongevallen helpt te voorkomen, door te waarschuwen voor fietsers, steps of lopers als u op het punt staat om het portier te openen.

DELEN