Scancar Midsommar Golf Trophy & Clinic

Naar jaarlijkse gewoonte organiseren we ook dit jaar een golfevenement voor onze trouwe klanten. Om in Scandinavische traditie te blijven, staat de langste dag van het jaar terug centraal.

GOLF TROPHY

Op vrijdag 23 juni ben je welkom op de Scancar Midsommar Golf Trophy. In Zweden is de ‘Midsommar’ hét feestmoment om de zomer te verwelkomen. Onze plaats van afspraak hiervoor is Ternesse Golf & Country Club in Wommelgem.

Neem samen met uw golfpartner – in een 4BBB – de competitie op tegen het andere team in uw flight.

Aansluitend nodigen we je uit op onze receptie met prijsuitreiking en verloting van de aanwezigheidsprijs (Culinair Shortbreakarrangement in Hotel Stiemerheide incl. Spiegelven groenfee voor 2 personen). Wij rekenen alvast op de ‘Midsommar’ zon om gezellig na te praten en te genieten op het clubhuisterras.

Spelplezier… én unieke prijzen verzekerd! Schrijf je uiterlijk 15 juni in via onderstaande link.
Plaatsen zijn zeer beperkt.

GOLF CLINIC

Ook dit jaar organiseren we van 16u00 tot 18u00 een exclusieve golfclinic om je te laten kennismaken met de basistechnieken van het golfspel.

Aansluitend nodigen we je uit op de receptie met de prijsuitreiking.

Schrijf je uiterlijk 15 juni in via onderstaande link. Het aantal personen voor deze clinic is beperkt tot 30! Met behulp van een loting zullen we de winnaars kiezen uit de ingediende formulieren. De gelukkigen contacteren we op 16 juni.

DELEN