“Visionaries Unite” netwerkevent 11 mei

The Pressure Paradox voor CEO’s en leidinggevenden
1ste Scancar “Visionaries Unite” netwerkevent

“Een dalende productiviteit kan een bedrijf en bij uitbreiding het ganse economisch weefsel ondermijnen. CEO’s zijn dan cruciaal om dit probleem aan te pakken en leggen dan wat meer druk op de organisatie. Deze druk wordt vaak aanzien als één van de belangrijkste oorzaken van lichamelijke en mentale klachten, absenteïsme en burn out. Jan De Schepper weerlegt dit en baseert zich op wetenschappelijk onderzoek: druk is positief tot hij negatief wordt”.

Jan De Schepper is Master in de wetenschappen en behaalde een MBA aan Harvard (1997). Als gewezen CEO van Telindus, VP bij Proximus en voorzitter van o.a. Securitas en EEG ligt zijn focus op een pragmatische en efficiënte marktbenadering en business development.

Tegelijk is hij lang jeugdcoach van KV Mechelen geweest en daardoor is hij een bevoorrecht getuige van de kruisbestuiving tussen de sport- en zakenwereld. Lees Meer

Tijdens dit event zal Jan zijn inzichten en expertise delen op het gebied van leiderschap, lichamelijke en geestelijke fitheid, teamwerk en communicatie. Met zijn inspirerende en praktische aanpak zal hij u helpen om uw zakelijke doelen te bereiken.

Programma & locatie

18u00 ontvangst met walking dinner bij Scancar – Bisschoppenhoflaan 525, 2100 Deurne
19u15 start keynotes 1 en 2
20u15 pauze
20u30 start keynote 3
21u30 netwerking
22u30 einde

DELEN